Sabtu, September 26, 2015

Konon-konon nak buat diet atkin la

Duk sibuk masuk kelab diet atkin bagai
Tp bila tang nak kena control makan tu
Cam tak best je so takpe la tak kurus pun janji
Sihat coz kita bukan anak dara lagi nak kena
Slim melim, sejak dah sold out n alreafy taken ni
Malas lak nak berdiet coz owner cakap kurus ke gemuk
Ke sayang kita seadanya sokmo so tak yah le nak diet tu kita just work out mana yang patut je la

Tiada ulasan:

iklan