Rabu, Februari 05, 2014

Merah..merah dan merah

Bila la nk complete dapur merah bieyhanny ni walau pun the 7 dragons tapi merah tetap di hati ..sesuai sangat dengan the 7dragons ..merah tu warna ong merah tu warna semangat dan.merah tu pembakar semangat....

Sampai bila2 pun aku tetap suka dan fanatik sangat dengan merah...kalau lah cat luar rumah ni boleh ku cat merah dah lama ku cat tapi takut lak orang ingat chinease tample  ;p....

Next misi nak ke Taman Melawati coz nak cari pinggan mangkuk piring cawan potkaldot merah.....thanks to Majalah kegamaran ku Rasa coz intruduce pada kedai tu yang menjual pelbagai peralatan dapur yg bewarna MERAH.....

Walau pun aku tak tau mana tempat tu tapi aku pasti semua pinggan mangkuk piring dan cawan.merah polkadot tu akan pasti aku miliki selagi hayat di kandung badan......

Tiada ulasan:

iklan