Ahad, Februari 23, 2014

Happy tua dAy bieyhanny

Tahun ni celebrate birthday wat kek tuk diri sendiri almaklumlah Dah expert wat kek le katakan......tamak sampai 2 kek sekali

Dah LA tu kek bezday kalah kek kawen.....takde APA yang best besday tahun ni cuma umur je LA yang bestnya ye LA Dah masuk 4 siri you......tapi juwa tetap muda sokmo..

Alhamdulillah Allah panjangkan umur untuk merasa jadi warga 4 siri.
Terima kasih ya Allah atas usia ini...aku bersyukur kerana masih lagi di berikan nafas untuk menjalani hidup yang berkat Dan damai ini...

Moga hidup Ku lebih diberkati Dan moga Allah memberi lebih banyak hidayah....ya Allah kau kuatkan tauhidku terhadap agama Islam Yang maha agung Dan matikan aku sebagai .Muslim... amin ya rabbal'alami.

P/s : life began at 4siri..hehehe

Tiada ulasan:

iklan