Sabtu, Jun 15, 2013

NASI RM53

Gila kau....kalah makan kat 5 star  hotel tu...bunyi macam pelik tapI tu LA realitinya...bapak mahal nasi 2 pinggan air 2 cawan harga rm53....bukan aku je terkejut beruk... makcik yang nk datang makan tu pun Tanya aku makan APA sampai rm53.....agaknya tuan kedai tu nampak aku makan kepala gajah 3 rasa import Dari hotel mewah kat Las Vegas kot tu yg charge mahal...tak pun ni kes tuan kedai nak gi mekAh balik hari naik private jet pm US kot... aku ni tak kisah bayar mahal Kalau sedap, ni tidak rasa cam haram jadah.....macamana LA kalau yang datang makan tu orang susah?????tak ke nanya je....

Pesan aku buat sesapa yang nk makan kat pasar Besar SitI Khadijah tu jangan anda terpedaya Dan kecur liur dengan longgokan udang @ sotong besar kerana semuanya bukan fresh cook &kecuali anda ada bawa cash yg banyak coz harga dia memang super awesome mahal and rasa dia....tak berbaloi dengan harga yang di bayar so berhati-hati

P/s: untuk tuan kedai tu agak2 le kot ye pun nk cepat kaya...jangan le mahal sangat sampai cekik darah

Tiada ulasan:

iklan