Jumaat, Mac 09, 2012

APA PUNYA SWEY DAPAT JIRAN SUKA LAGAKAN ORANG


Salam uols dah bersawang pun blog bieyhanny ni,mana tak nya tuan dia ni
sayik moody je memanjang.......kejap ok kejap kan KO...eh tapi masih lagi alive you.
bukan apa semenjak dua tiga menjak ni hati kemain sakit lagi ngan  perangai jiran
C@#@&^ ni ada je nak jaja cerita pasal bieyhanny sana sini.....hello bieyhanny ni tak suka
campur urusan korang so mind yor own bizness la setan......

Kalau pepagi tu bangun je tidur tu takde kerja lain memasing semuanya tempah
tiket nak ke neraka je(mengumpat)hellloooooo bieyhanny nak pakai selipar yang harga RM100
ke rm10 ke ada ke bieyhanny datang minta duit laki korang????hey bieyhanny ni walau pun tak
kerja office tapi bieyhanny ada gaji bulanan ye bukan cam korang tu hanya tahu mengumpat hal orang je,
cuba la korang jaga laki memasing, ni duk sibuk nak jaga rumahtanga bieyhanny buat apa???
ada ke pernah bieyhanny minta duit ngan korang 10sen??
takde kan so leave my family alone S@#%.

Ada yang lahabau sebelah rumah ni lagi la perangai  Cam S@#& nak jaja cerita family bieyhanny
buat apa,kalau laki ko yang malas nak kerja makan hasil bini apa kena mengena ngan family bieyhanny????
sebab ko tu sayang takut tak dapat P@#$R tu yang laki cam sial pun kau tatang juga,
dulu masa ko tak deduit anak nak ke sekolah sapa yang bagi pinjam???
bieyhanny ni dah tolong ko macam2 sampaikan kasut
kat kaki ko tu pun bieyhanny yang belikan tapi pernah ko hargai????
bukan bieyhanny nak mengunkit tapi terkilan sesangat dengan jiran yang dengki
 dengan kesenangan yang tuhan bagi kat keluarga bieyhanny.

Kalau ko pun nak senang cam family kami,ko suruh la laki ko yang makan
hasil bini tu cari kerja and ko tu tak yah la duk canang kat orang pasal family kami coz
 tak pernah sebutir nasi ko pun yang masuk ke perut bieyhanny,apa yang ko
tak puas hati sangat ngan family bieyhanny hah sial????/lepas  kena
serang hari tu apa ko rasa???berani lagi ke nak mengata family bieyhanny???
nasib baik en hubby yang leraikan kalau tak mesti tangan &
kaki bieyhanny naik ke muka ko......tahu pun ko takut kan,tak berani pula
ko keluar rumah masa bieyhanny panggil,kalau ko tak salah buat apa takut???
Yang laki ko yang dayus tu tak yah la ye nak gantung parang ke bagai kat
depan pintu kami sikit pun tak takut,konon nak tunjuk yang ko tu
samseng la,hey sikit pun bieyhanny tak takut ye coz en hubby local people ye ko tu
jangan berlagak,kalau 
ko tu berani sangat apsal masa budak-budak bieyhanny datang ketuk pintu rumah ko,
ko kejut lari sembunyi???kalau ko anak jantang keluarlah...
so lain kali jangan nak berlagak ngan bieyhanny ye,bieyhanny
kalau buat 1 call je ber100 budak -budak bieyhanny yang datang.

Ko jangan ingat ko kerja tarik kete xsiden ko hebat,ko jangan ingat ko
kawan ngan polis je ko hebat bieyhanny kalau call Orang besar KPDN pun boleh ye,
ko ingat kalau ko balik kelantan ko boleh besar kepala ke????
kalau ko nak merasa kena belasah ngan gengster kat sana ko cakap la katne bieyhanny atur
budak -budak bieyhanny kat sana,ingat jangan sampai ko tak boleh jejakan kaki ko kat sana dah le.
ingat ye jiran tak guna next time jangan nak cari pasal ngan bieyhanny
coz bieyhanny tak pernah nakcampur urusan hidup ko..kalau laki ko
yang malas nak buat kerja and makan hasil ko itu bukan masalah
bieyhanny coz laki bieyhanny sibuk majukan keluarga kami tanpa ada
 masa nak campur urusan hidup
korang pun so jangan cari pasal dengan kami nanti buruk padahnya.....

P/S: tolong jangan campur urusan hidup family kami coz ko takde kena mengena pun dengan
family kami(bukan sedara pun)kalau sedara pun bieyhanny takkan mengaku sampai mati.
ko nak ke bieyhanny panggil orang tangkap laki ko yang ketagih pill khayal tu???ko ingat
bieyhanny tak tau ke sapa laki ko???jangan sampai bieyhanny suruh orang tangkap laki ko,
karang ko tu menangis keluar airmata darah coz tak merasa nafkah batin lagi ko nak ke???/




Tiada ulasan:

iklan