Sabtu, Februari 18, 2012

BIEYHANNY JATUH CINTA LAGI.. HOOK,YARN, HOOK

 Pakcik hook

Handsome tak gambar pakci hook ni 




BISMILLAHIRAHMANIRAHIM......SALAM UOLS
Semalam bieyhanny singgah le ke rumah pak Google tu
ingat saj je la nak tambah pengetuan tak sangka pula terjumpa
la pula ngan cik youtube tu.....bieyhanny tengok ke main
rancak lagi dok bergosip du orang tu mulanya bieyhanny malas le nak
kacau daun coz tak nak tambah dosa kering tapi tau-tau je kalau 
dah terserempa ngan cik youtube tu mesti tak boleh ngelak...dari
jauh bieyhanny dengar kemain lagi dia dok gosip pasal anak pakcik hook
si yarn tu dengarnya dah lahirkan anak....terkejut beruk bieyhanny dengar
nama anak dia sangat unit...baby crochet.....

Bila dah tengok cik youtube tu macam beria-ia benar 
bergosip pasal baby crochet tu ,bieyhanny pun rasa cam nak gak la
tengok so bila bieyhanny join cik youtube alah terkejutnya bieyhanny
coz bieyhanny bukan saja jatuh cinta ngan baby crochet yang cuit miut tu
tapi bieyhanny jatuh cinta pada mak crochet si yarn tu and pada
pakci hook yang handsome bak putera raja.....maka sesungguhnya
bieyhanny telah ada cinta baru dan bieyhanny akan berusaha sebaik
mungkin untuk mendapatkan cinta tersebut.......tak sabar rasanya nak
miliki mereka semua dan bieyhanny nak juga lahirkan baby crochet..
ni la gambar baby crochet........
Hujung bulan ni nak suh en hubby hantar
subang parade& sunway pyramid coz nak gi dating
ngan dorang ni.......

Tiada ulasan:

iklan