Selasa, Februari 21, 2012

HAPPY BIRTHDAY BIEYHANNY


Awesome kan semua kek-kek ni????kalau lah setiap kali birthday
ada yang sudi hadiahkan kek-kek yang awesome ni
mesti bieyhanny sayang nak makan,mesti simpan je kat dalam fridge
atau cam yang selalu bieyhanny cakap kat en hubby,kalau benda yang dia
bagi walau pun kecil kalau rosak pun akan bieyhanny simpan sampai mati....
Romantiknya bieyhanny ni tapi ada ke orang ingat hari jadi bieyhanny???/


Dulu masa bujang tengah kerja kat MAS tu,kalau besday je
tak payah la nak minta kek@hadiah mesti ada je yang akan hantar
Siap ada secret admire lagi.....tapi itu dulu masa cinta penuh di hati tapi kini????


Kalau dapat kek yang comel camni pun dah kira syukur .
dapat ke bieyhanny ooi???? 



Masa baru-baru kahwin kalau minta kek camni pun
mesti akan dapat punya walau pun tempahanya makan masa
berbulan lamanya....samggup coz masa belum kahwin dah janji bulan bintang
pun sanggup berikan tapi kini mana pergi semua janji tu????


Bila cinta semakin lanjut usia,tarikh keramat ni pun dah
buat-buat lupa,kadang tu sampai bieyhanny yang nak kena bagi pembayang
barulah dia ingat....kadang tu malu juga cam kita ni je terhengeh-hengeh 
nak orang ingat tarikh lahir kita...sendiri ingat tak boleh ke bieyhanny????? 





Kalau nak minta kek awesome camni confim le kena marah coz kahwin
dulu pun tak dapat kek awesome camni,inikan just besday,
Kan di kata awak ni dah buang tebiat ke bieyhanny oooi nak kek bertingkat
-tingkat untuk hari yang tak berapa nak penting ni.....
ye ke dia cakap camni???entah2 dia ingat pun tidak bila tarikh besday bieyhanny.




Tak minta pun hadiah yang seperti di atas tu coz dah tau jawapannya
and sebelum hati terluka minta hadiah tersebut baik pendamkan saja dalam
hati dan pasang angan-angan "apalah sangat benda tu suatu hari nanti bieyhanny
akan beli sendiri dengan duit hasil dari titk peluh ni.....
(selalu camtu la bieyhanny pujuk hati)
tapi kalau ditakdirkan dia bagi bieyhanny tak tolak coz rezeki jangan 
tolak,musuh jangan di cari,takut lak kalau tolak hadiah tu,dia marah sampai
jadi musuh dalam selimut....(eh apa yang bieyhanny melalut ni)


Cukuplah kalau bieyhanny dapat kad ucapan tanda dia
masih ingat tarikh keramat dalam hidup bieyhanny ni coz
kalau takde tarikh keramat ni takde le bieyhanny ,dia pun tak dapat
hidup bersama bieyhanny.....


Tak minta pun kad ucapan yang ada tulis ayat-ayat madah berbunga
ayat berpuitis sampai menitiskan airmata bieyhanny coz bieyhanny
tahu memang tak mungkin dia dapat buat.....sejak kenal sampai
hari ini tak pernah terima ayat-ayat power pun dari dia tapi cukup la kalau......

Bieyhanny dapat kad besday camni pun bahagianya rasa......coz tanda dia masih lagi 
ingat yang orang yang pernah bersusah senang bersama ni,
hari ni sambut hari lahir ........walau pun tiap-tiap tahun kalau besday
dia bieyhanny akan ikat perut simpan duit semata-semata nak bagi
hadiah untuk dia coz bieyhanny tahu hanya dia dunia bieyhanny yang
pernah buat bieyhanny bahagia........


P/S: HAPPY BIRTHDAY BIEYHANNY.............
Biar takde kek
biar takde hadiah
biar takde kad ucapan tapi
bieyhanny tahu dia pasti akan ingat tarikh keramat ni......
cukup hanya ucapan yang keluar dari bibirnya saja....
.itu pun bieyhanny bahagia sangat hanya allah je yang tahu....
Thank you allah untuk setahun lagi di panjangkan umur bieyhanny.....
semoga kau permudahkan segala urusan hidup bieyhanny........amin

Tiada ulasan:

iklan