Isnin, Januari 23, 2012

PEGRH....... PENATNYA BARU BALIK BERTARUNG

Antara barisan pendekar masa kini...
Yang bertarung ni sebenarnya 4 orang 
tapi bila snap nampak 2 je....pelik tapi benar
Yang pun sebenarnya 4 orang 
tapi cuba tengok ada 3@4????
ni pun sama....gambar ni nampak jauh 
walau pun bieyhanny zoom habis
and jarak bieyhanny ngan padang tu cuma 2 langkah je
Yang ni baru nampak 4 orang
Mana perginya yang pakai baju merah tadi?????
Nampak tak yang baju merah tu ada pula

cuba perhatikan betul-betul
yang ni jelas coz masa nak snap tu
bieyhanny masuk ke kawasan gelangang
Yang ni pun sama
Yang ni pun
Yang paling handsome yg tepi tu
my boyfriend la....dia salah sorang guru
yang mengajar silat ni....Silat Garik
untuk semua yang minat silat jangan lupa pada 28/01/2012
di Taman subang baru PKNS
kampung subang ada demostrasi seni silat Garik
sempena Hari sukaneka Warga Taman subang Baru.....
Anda boleh saksikan sendiri kehebatan seni silat Garik tersebut

Yang Bukti Kamera Bieyhanny tak Rosak coz
gambar ni Bieyhanny snap kat padang yang sama tapi
terang & jelas......so jangan biarkan minda anda
di selubungi misteri coz ini bukan fantasi tapi realiti but
bukan rancangan realiti ye!!!!!!!!!

Tiada ulasan:

iklan