Jumaat, September 23, 2011

SEPETANG DI KEMBOJA EH KG KEMBOJA DAA

Semalam Bieyhanny & angah ke Kg kemboja
niat hati nak beli ikan baung je tapi bila sampai
sana macam-macam dorang jual tergugat iman
bieyhanny maka macam-macamlah yang bieyhanny
beli....angah cakap bestnya bu datang kat kg kemboja
ni walau pun kami berdua hanya berjalan kaki saja

Sayangnya bieyhanny tak bawa kamera kalau
tak boleh snap gambar bieyhanny & angah kat
Kg kemboja tu...pemandangan sepanjang jalan nak
ke Kg kemboja telah menawan hati angah and dia
cakap next week kita ke sana lagi ye bu.....best katanya
ye la dapat tengok pokok-pokok hijau dan bau
harum bunga melur yang di tanam sepanjang jalan
menuju ke Kg kemboja tersebut....wah segar rasanya
bieyhanny bila dapat pijak bumi dan rumput hijau
almaklumlah bieyhanny kan tinggal kat rumah burung
so kaki tu jarang-jarang le cecah muka bumi allah ni
sekali sekala dapat hirup udara segar tu...memang
seronok sangat......ok lah sikit je yang bieyhanny nak cite
coz nanti ada contininue untuk sepetang di kemboja
untuk entry akan datang bieyhanny akan snap gambar-
gambar yang menarik pula.....


Tiada ulasan:

iklan