Jumaat, September 16, 2011

FUHHHH LEGA RASANYA DAH HABIS EXAM


ENTRY kali ni pasal exam....kalau time aku sekolah dulu
kalau nak exam punya perik nak tidur malam pun susah 
tapi aku tengok budak sekarang...huh kan main senang melenggang 
kangkung lagi...takde nak baca buka yang dia baca rancangan
kat Tv je...sampai aku yang dah season ni yang naik risau
tak boleh nak tidur malam.......tu la sebabnya selalu aku jadi burung 
hantu @ drakula,kalau boleh terbang best gak aku merayau gi
Bangkok ziarah sedara mara,tak pun gi jumpa kekasih hati
SEkloso...eeeei gatal pula aku ni,kalau en hubby baca mau
majuk tahap gaban ngan aku.....

 Aku bukan nak citer pasal en hubby yang jeles tak tentu pasal 
tapi pasal anak dara aku yang sorang ni,awak punyalah risau pasal
UPSR dia tapi boleh je rilaks tengok TV bila aku tanya exam boleh jawab ke
selamber je dia jawab senang je BU....hai entahlah apa nak jadi 
dengan anak dara aku ni....aku jenis ibu yang takde nak bagi presure
kat anak-anak,aku pernah paksa suruh dorang jadi Doktor ke,lawye ke
@majestrik ke..eh cam nyonya mansur lam citer kassim selamat lak
aku cuma cakap ngan dorang belajar untuk dapatkan ilmu bukan 
untuk dapat gaji yang besar coz kalau nak dapat gaji@duit banyak
kalau ada kemahiran pun boleh dapat,so kira aku ni ibubapa yang
sporting giler.bertuah anak-anak aku kan(perasan tak hengat)
Yang ni anak dara aku yang akan menduduki UPSR
next year tapi yang ni aku tak risau coz otak dia geliga cam aku
(lagi lagi masuk baku angkat sendiri)

Tiada ulasan:

iklan