Rabu, September 28, 2011

BIEYTAHANNY PUTUS TUNANG.......DENGAN MR C & N

Salam pagi blogers semua di entry lepas bieyhanny
baru je meminang & bertunang dengan dua jejaka 
merah tu tup tup ribut tidak angin tidak putus pula...
apa kes ni bieyhanny???? segala persiapan semua dah
di atur bajet kawen pun dah en hubby sediakan dalam
proses je alih-alih bieyhanny kansel kawen pula......

 marah betul en hubby bila tahu bieyhanny dah putus tunang 
dengan en N & C tu katanya hari tu dah cam orang
sasau kemaruk cinta,cam dah angau segunung tup tup
tak jadi pula ...senang betul ye bieyhanny ni berubah,
en N (gambar kat atas tu) dulu memang pujaan hati
runtaian jiwa bieyhanny tapi entahlah bila bieyhanny singgah
di rumah en.Google semalam,bieyhanny jumpa jejaka lagi
kacak and very the gojes yang betul2 menyentuh sanubari
dan jiwa wanita bieyhanny coz jejaka ni sesuailah
sangan ngan bieyhanny yang ala2 wanita anggun ayu gitu
(cewah sempat perasan lagi tu)bila bieyhanny tanya kat en.Google
memang dialah yang bieyhanny cari & nantikan selama ni....
dan bila en hubby balik malam tadi lepas on call
bieyhanny terus ceritakan yang bieyhanny dah jatuh cinta
yang maha hebat kat Mr N1 ni....bieyhanny minta
en hubby tak payah meminang ,terus kawen je la coz
takut kalau lambat bieyhanny terjumpa yang lain & hantaran
dia mahal nanti yang parah nak sediakan bajetnya en hubby
Bieyhanny tak kisah coz bieyhanny hanya tau minta je
 dan nilah rupanya jejaka yang telah berjaya mencuri hati bieyhanny
hebat & very the gojes kan??? red colour lagi tu,
orangnya simple tapi complete sebagai mana yang bieyhanny
selalu idamkan alah cam prince charming dalam citer
dongeng tu.......sepadankan ngan bieyhanny yang wanita
ala2 lemah gemalai ni tak de la susah nak usung ke hulu 
ke hilir pendek kata memang cukup sempurna bagai pinang
di belah dua.....kalau berjalan tu memang sama cantik
sama padan la......hantaran dia tak lah mahal sangat 
kalau complete sekali ngan eksoseri yang very 
he gojes kat bawah tu cuma rm2800++ je
kalaulah Dia bieyhanny miliki,ibarat dunia ni
bieyhanny yang punya....lengkap sudah rasanya hidup
bieyhanny untuk dapat pasangan hidup yang serasi dan
very the gojes......pls la en hubby cepatkan sikit ye
bajet kawen bieyhanny ngan dia coz dah tak sabar nak hidup
ngan dia ni.....lepas ni bieyhanny janji takkan cari yang lain lagi
bieyhanny akan setia pada yang satu ni je....percayalah en hubby
hanya di hati bieyhanny dulu,kini dan selamanya.....

Doakan agar kami berteme jodoh ye bloggers semua
coz bieyhanny rasa dialah pelengkap hidup bieyhanny.
bieyhanny rasa dia penampah perisa dunia blogging bieyhanny
nanti.......

P/S: en hubby cepat la sikit bajetnya bieyhanny dah tak sabar rasanya
dah tak tahan nak hidup sendiri tanpanya di dunia blog ni.....
ayat cewah dah cam orang gila kemaruk cinta yang
tahap kronik...tak hengat dunia dah bieyhanny ni.......

Nota berdarah: Maaflah gambar ex-tunang bieyhanny yang mr C tu tak dapat
di papakan kerana di beritakan yang en.C tersangatlah malunya
coz bertunang ngan bieyhanny tapi terpaksa kawen ngan orang
lain bagi menutup aib keluarganya......

hehehe jangan marah ha...camni lah jadinya kalau
kitaran hidup dah tak normal malam jadi siang,siang jadi malam
Bieyhanny dah berbulan jadi burung hantu & musang tak tidur malam
akibat trauma dari mimpi buruk yang sering bieyhanny alami....
nanti bieyhanny sambung di entry next kenapa& mengapa........

2 ulasan:

Novelgurl berkata...

wahhh..bestnya !nk gak ! ngee~

Cik Puan Merah Bieytahanny Manthorntee berkata...

@Novelgurl!! jom kita sama2 meminang dia!!!!!

iklan