Selasa, Mac 15, 2011

Pelakon extra yang berlagak cam Diva.......tapi perangai cam Sial ada la

Cite tentang seorg pompuan yg berlagak macam bagus....
konon-2nya dia tu pelakon datang kat office i kononya
 nak minta tolong i jualkan biskut raya dia ......
so i ni pun baik hati la katakan nak le tlg pompuan  tu,
tapi u tau tak, ape yang dia buat very the kurang ajor!!!!!
!ade ke patut bila i bg cadangan utk ubah cara pemasaran, 
dia boleh buang kotak rokok kat depan muka i...
kalau you u la...ape yng u all buat????of coz la mengamuk!!!!!
!dah la datng nak minta tlong orang, tak tahu tatasusila..
..berlagak sombong tapi perangai cam sial!!!!!!
patutnye dia yng kena merayu coz nak minta tlg kite!!!!!!
tapi yang paling kurang ajor tu bila make up artis
tanya nama i sapa...so i cakap la Hanny..you all
tau those bicth tu boleh cakap hanny tu
madu..bermadu la...so i pun cakap la you jangan
memain gan madu kalau salah makan
boleh jadi racun......lepas tu boleh question i
lg kerja kat Company besar,Company ape......
apa dia ingat i ni sengkek cam dia ke????
aku ni dulu kerja dgn MAS yng pakai KEBAYA TU
and i ni pernah KErja Gan New Zealand Dairy Board
bukanya cam dia ,jaja muka yang tak berapa lawa tu.....

So oleh kerana i ni can jenis yg curiuos....
.i pun siasat la..jangan ingat i tak ade kenkawan yng famous...
.so terbongkar la cite yng rupe-rupenya minah ni baru
 je berlakun 1 scene je tu pun tak de dialog.....i
 mati-mati ingatkan dia tu orang yang famous 
macam famous amous tu......tapi cuma pelakon
 extra yng tak de dialog cik kak tak yah le nak
 berlagak diva!!!!!! kalau cam ni ko punya atituite  
dalam bahasa kasarnya sampai mampus le
 hang tak dapat watak utama.....
 sejak hari tu mana dia berani nak nampakan
muka ni kat Company my hubby lagi...coz
i dah warning my hubby gan Scandal dia
kalau dia jejakan kaki lagi kat i punya  Company
Nahas i kerjakan...mau ku cincang lumat....
my hubby dia tau perangai camne kalau marah!!!!!
sorry la ek i tak jumpa gambar dia kalau tak
i boleh bg you all tengok pompuan tu!!!!
eh ok lah......nanti kite sambung cite ni lg ek.......
arios, amigois......bye...bye!!!!!

2 ulasan:

Peri PiA berkata...

saba je la

thanks ye sudi follow my blog

Bieyhanny Manthorntee Iberahim berkata...

tu la sabar je...apa dorang ingat pelakon tu hebat sangat ke?????jap lagi kita nak sambung citer dia!!!!!!!thanks coz singgah!!!!

iklan