Sabtu, Februari 26, 2011

Aku adalah Ketua Gengster Perempuan??????

entry aku hari ni tentang cita-cita!!!!
cewah ayat cam bagus je,korang tentu ada
cita2 kan ...korang tau tak cita2 aku
masa dulu2 nak jadi apa??????
 korang pernah tengok tak filem korea ni?????
aku rasanya dah lebih 10x tengok coz aku suke sangat
&memang cita2 aku masa muda2 dolu nak jadi cam
pompuan dalam movie ni la...jadi gengster
kadang tu aku rasa bestnya kalau dapat jadi
cam pompuan dalam citer ni ada pengikut ramai
marah @ orang kacau je panggil je pengikut
datang...tapi aku pun pernah la sekali...jadi ketua
gengster pompuan!!!!!!!!korang jangan lak salah faham
sebenarnya citer dia gini......

kejadian tu berlaku pada tahun lepas kalau tak 
silap aku dalam bulan August...masa tu baru nak kuar
gaji so aku ni kan isteri one of the Director yang juga
merangkap kerani akaun & Hr alah senang citer orang
yang buat gaji tuk staff...oleh kerna dah dapat gaji
maka aku gan gumbira hati nak menghabiskanya,
 aku ni kan nama je da lesen tapi tak berapa cekap 
drive and aku pun minta la salah sorang staff
ikut aku gi bank.....setelah duit di keluarkan well
biasa la orang pompuan kalau lepas gaji mesti la
nak ehemehem.....oops jangan slah faham nak shopping
bak kat pepatah sambil menyelam minum air so aku 
 pun suruh la staff aku tu hantar kat  kedai baju
dengar tak sedar dirinya maka aku pun berbelanja lah
tak hengat dunia,setelah puas aku belanja aku pun
nak balik office la so masa aku kuar dari kedai tu aku
dah nampak satu kete park kat tepi kete aku 
 tapi aku ingat dia tengah tunggu orang tiba2 je
bila aku masuk kete dia pun kuar dan block kami
so aku dalam keadaan panik call la my hubby,
aku yang salah faham ingat orang nak merompak
coz hRI TU AKU BAWA DUIT BANYAK KO!!!!!!

so dalam kelam kabut tu datang la my hubby & the 
geng apa lagi berlakulah adengan yang tak diingini,
bertumbuk & bergaduh sakan kat tempat kejadian
sorry la tempat kejadian di rahsiakan....
gedebakgedebukgedebuk
maka lari lah mereka itu lintang pukang 
aku mulanya takut gak kot2 kes ni jadi kes polis
my hubby kena tangkap,kesian aku nak titor gan 
sapa????tapi yang paling tak tahan malu siot!!!!!
pergaduhan kat depan kedai...kawasan awam tu
 ramai orang tengok dan aku pula cam ketua
 Gengster call je satu kapal datang belasah
orang yang cuba ganggu aku 
aku hebat tak ???? tak dapat jadi ketua 
gengster betul dapat jadi ketua gengster 
untuk staff2 aku pun jadi lah......
tercapai lah juga cita2 aku nak jadi Ketua Gengster
tapi selepas kejadian tu ....Lama la juga
aku tak gi shopping sana kot..kot lah
ada orang kenal aku....malu tu...tapi bangga pun 
ada gak.......tapi aku ni kalau jadi ketua gengster
pun mesti yang baik kan!!!!!!coz aku ni
lembut dan baik hati tapi Garang mengalahkan
HARIMAU BETINA YANG TENGAH LAPAr
kata my hubby la tapi dia tak jua takut aku!!!!!!
korang fikir lah sendiri.............

Tiada ulasan:

iklan